Maarten Dikker

“Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen!

Ik ben een vriendelijke en sterke persoonlijkheid die van no-nonsense houdt. Integriteit, respect, oprechte feedback, humor én confrontatie vormen de basis voor mijn handelen. Mijn dienstverlening is afgestemd op de wensen en behoeften van de individuele klant. Dit geldt eveneens voor groepsgewijze activiteiten. Ik begeleid de klant naar een situatie waarin hij of zij zelf het heft weer in eigen handen krijgt. Om vervolgens op eigen kracht, en vanuit die eigen kracht, zijn of haar doel te verwezenlijken. Hierbij blijven de doelstellingen van de opdrachtgever centraal staan.

Ik ben initiatiefnemer en eigenaar van Bureau Wissel en in 2004 gestart.  Mijn manier van werken komt voort uit een holistische visie op gedrag en motieven van mensen en het besef dat inzicht en plezier het vermogen vergroten om tot oplossingen en groei te komen.

In mijn trainingen en coaching breng ik telkens bezieling (passie, inspiratie, intuïtie) en zakelijkheid (kennis, doelgerichtheid, besluitvaardigheid, eigen verantwoordelijkheid) samen. Ik ben er van overtuigd dat persoonlijk leiderschap gaat over pro activiteit, bewustzijn en bezielde zakelijkheid.

Als trainer en coach adviseer ik organisaties en individueel op het gebied van ontwikkeling en training van personeel en management. Ik ben gespecialiseerd in het geven van communicatie-, mobiliteitsmanagement en persoonlijke leiderschapstrainingen.

Ik werk samen met verschillende zelfstandige professionals uit verschillende disciplines. Hierdoor sta ik garant voor een synergetische benadering van de klantbehoefte.

   Voor wie benieuwd is naar mijn werkervaring en achtergrond

Bureau Wissel is aangesloten bij de vakorganisatie voor loopbaanadviseurs/carrière coaches (NOLOC).